Dietní rybička
Ingredience
na jednu porci: 1 kousek ryby
1 střední nebo 2 malinké brambory
1 mrkev
kousek brokolice (případně jiná oblíbená zelenina)
pár kapek olivového oleje
Postup
Do hrnce dáme vodu a pořádně osolíme. Vložíme pařák a na něj položíme pokmínovanou rybu. Kolem ní rozložíme na čtvrtky rozkrájené brambory a kolečka mrkve. Přikryjeme pokličkou, zapneme a necháme povařit asi 15 minut. Pak do hrnce přidáme růžičky brokolice a ještě vaříme 5 - 10 minut. Pak všechno naskládáme na talíř, pokapeme olivovým olejem (málo!) a můžeme papkat. Kdo hodně solí, může před vařením rybu posolit, ale mě se to zdá zbytečné. Na fotce je pangasius - nejlepší ryba co znám.
Podobné recepty:
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Zlaté rybí nugetky,
Pstruh na másle s mandlemi,
Pstruh na rozmarýnu,
Ryba v alobalu,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Losos s koprovými brambůrkami,
Filé v rajském kabátku,
Schovaná ryba,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Hlíva na rozmarýnu,
Pečený losos,
Ryba na řecký způsob,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybí filé,
Česnekový pangasius na cibuli,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Filé na cibuli a slanině,
Rybí filé v těstíčku,
Losos na rozmarýnu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.