Filé po cigánsku
Ingredience
rybí filé
3 cibule
4 rajčata
3-4 papriky
5-8 stroužků česneku
kari
sůl
kečup
2 lžíce olivového oleje
Postup
Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé (můžeme i opepřit, já radši okmínuju) a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:
Těstoviny s rybím špenátem,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Standova rybka,
Pstruh na másle s mandlemi,
Pangasius v pivním těstíčku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pečený pangasius s mandlemi,
Smažené rybí filé,
Pstruh na rozmarýnu,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Rybí filé v těstíčku,
Filé v páře se zeleninou,
Lázeňské filé,
Kapr na hořčici,
Kari kapr,
Česnekový pangasius na cibuli,
Filé po cigánsku,
Ryba s hořčicí,
Ryba liu (treska),
Pangasius na zelenině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.