Filé po cigánsku
Ingredience
rybí filé
3 cibule
4 rajčata
3-4 papriky
5-8 stroužků česneku
kari
sůl
kečup
2 lžíce olivového oleje
Postup
Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé (můžeme i opepřit, já radši okmínuju) a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:
Velké krevety s rýží ,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybky,
Pangasalát,
Tuňákové brambory,
Zlatá rybka slaná,
Ryba v alobalu,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Lososové minichlebíčky ,
Ryba pod peřinou,
Špenátový pekáč s rybou,
Lázeňské filé,
Kari rybka,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pečený pangasius s mandlemi,
Smažené pangakousky,
Pstruh na rozmarýnu,
Rybí filé v těstíčku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Filé v sýrovém kabátku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.