Filé po cigánsku
Ingredience
rybí filé
3 cibule
4 rajčata
3-4 papriky
5-8 stroužků česneku
kari
sůl
kečup
2 lžíce olivového oleje
Postup
Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé (můžeme i opepřit, já radši okmínuju) a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:
Česnekový pangasius na cibuli,
Hlíva na rozmarýnu,
Pečený losos,
Filé v alobalu,
Ryba v citronové strouhance,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Zlatá rybka slaná,
Ryba na řecký způsob,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pizza s uzeným lososem,
Dietní rybička,
Rybí filé po ďábelsku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Kapřík v kabátku,
Pikant čudlička,
Zapečený pangasius,
Pstruh na másle s mandlemi,
Filé v páře se zeleninou,
Těstoviny s rybím špenátem,
Krabí kremrole,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.