Pangasalát
Ingredience
600 g pangasia
citron
1 menší pórek
1 větší mrkev
1 červená paprika
půlka žluté papriky
3 lžičky sušené petrželové natě nebo hrst čerstvé
sůl
koření na ryby
mletý pepř
sušený česnek
olivový olej
200 g bílého jogurtu
Postup
Rybu necháme rozmrznout, pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet. Pak nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, česnekem, lehce osolíme a na trošce oleje opečeme za stálého míchání dozlatova. Necháme vychladnout.
Pórek nakrájíme nadroboučko, papriky na malé kostičky, mrkev nahrubo nastrouháme. Všechno smícháme s vychladlou rybou, přidáme petržel, jogurt, dobře promícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Necháme asi hodinu uležet.
Podáváme s pečivem, nejlépe celozrnným.
Podobné recepty:
Ryba pod peřinou,
Smažené rybí filé,
Rybička v alobalu,
Filé na cibuli a slanině,
Rybí filety s těstovinami,
Báječná ryba,
Ryba na řecký způsob,
Špenátový pekáč s rybou,
Pikant čudlička,
Vánoční kapr bez smažení,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Ryba liu (treska),
Rybí filé po ďábelsku,
Růžový kapr,
Kapr po cikánsku ,
Ryba v citronové strouhance,
Pstruh po mlynářsku,
Krabí zelenina,
Rybí salát,
Pangasius raz-dva,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.