Pikantní maso
Ingredience
500 g vepřového plecka
4 lžíce oleje
1 malý pórek
2-3 feferonky
sůl
3 lžíce sojové omáčky
3 celá vejce
4-5 lžic solamylu
olej na smažení
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.
Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.
Podobné recepty:
Klobásové knedlíky,
Nikitin pekáček ,
Vietnamská pánev,
Kýta pod zeleninou,
Pikantní ježci,
Kotlety v medové lázni,
Marinovaná játra,
Párkový koláč,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Diblíkův propálený chřtán,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Nadívaná vepřová pečeně,
Řízky herkules,
Lečo s uzeninou,
Čínské vepřové nudličky,
Maso se zeleninou,
Prokládaná kotleta,
Sikulské kotlety,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.