Pikantní maso

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g vepřového plecka
4 lžíce oleje
1 malý pórek
2-3 feferonky
sůl
3 lžíce sojové omáčky
3 celá vejce
4-5 lžic solamylu
olej na smažení

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.
Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 14:49:05 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři