Čínské vepřové nudličky
Ingredience
500 g vepřové kýty
1 bílek
1 lžíce solamylu
1 cibule
2 stroužky česneku
po půlce červené
žluté a zelené papriky
4 lžíce oleje
3 lžíce sojové omáčky
sůl
1 balení rýžových nudlí
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky.
V misce vidličkou rozšleháme bílek se solamylem a lžící studené vody. Přidáme maso a promícháme. Necháme chvíli v chladu odpočinout.
Česnek, cibuli i papriky očistíme. Česnek pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka nebo půlkolečka, papriky na drobné kostičky.
V hlubší pánvi zahřejeme trochu oleje, přisypeme maso a za stálého míchání 5-7 minut opékáme.
Osolíme, přidáme všechnu zeleninu a smažíme dalších 5-6 minut.
Nakonec vmícháme sojovou omáčku, 1 lžíci oleje a dále už nevaříme.
Podáváme s rýžovými nudlemi, připravenými podle návodu na sáčku.
Podobné recepty:
Roláda z bůčku,
Pepřové vepřové,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Špekáčky v leču se sýrem,
Řízky herkules,
Buřty v pivní lázni,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Maso podle Michala Davida,
Klobásky v zelenině,
Maso v mrkvi s hráškem,
Mumie,
Francouzské brambory,
Pečeně se švestkami,
Vepřové plátky s paprikou,
Krabí závitky,
Ildinčina klobásovka,
Chobotnice z prvního patra,
Tlačenková podkova,
Pikantní pečená žebírka ,
Maso na cibuli,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.