Smažené klobásy
Ingredience
pikantní klobásy podle počtu strávníků
hladká mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Klobásy obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a v rozpáleném tuku osmažíme dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Vepřové plátky po selsku,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Maso podle Michala Davida,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Pikantní maso,
Nadívaný vepřový bůček ,
Kotlety s uzenou paprikou,
Těstoviny s játry,
Vepřové kostky Radegast,
Prezidentské maso,
Vepřové nadivoko,
Zapečené řízky s hořčicí,
Utopenci,
Růžové řízky,
Buřty v pivní lázni,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Pekingští hadi,
Mumie,
Smažené klobásy,
Pikantní špekáčky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.