Smažené klobásy
Ingredience
pikantní klobásy podle počtu strávníků
hladká mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Klobásy obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a v rozpáleném tuku osmažíme dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Andulčino maso na zelenině,
Vepřové maso v zelenině,
Kotlety po maďarsku,
Pikantní ježci,
Klobásy v bramborovém těstě,
Čertův měšec,
Bagety s překvapením,
Chalupářská bašta,
Chobotnice z prvního patra,
Plecko v zelenině,
Vepřová pečeně se sýrem,
Klobásky v zelenině,
Ildinčina klobásovka,
Kotlety na paprice,
Pikantní pečená žebírka ,
Nadívaná vepřová pečeně,
Pařížské řízky,
Vepřové kousky v těstíčku,
Námořnické kotlety,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.