Kotlety po maďarsku

Hodnocení receptu

Ingredience

4 kotlety
60 g slaniny
1 cibule
1 lžička mleté papriky
1 lžička kečupu
1 - 2 stroužky česneku
300 g kysaného zelí
1 paprika
2 párky
sůl
kmín
1 lžíce oleje

Postup

Do tlakového hrnce dáme olej a rozpustíme na něm slaninu. Na slanině prudce osmažíme naklepané a osolené kotlety a vyjmeme. Vsypeme pokrájenou cibuli, osmažíme, přidáme mletou papriku, kečup, rozmačkaný česnek, osolíme, promícháme. Na to zelí, okmínujeme, položíme na ně kotlety, posypeme pokrájenou paprikou a na kolečka pokrájenými párky. Zalejeme vodou (asi 1 hrnek), hrnec zavřeme a vaříme 30 minut. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovým knedlíkem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 13:18:26 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři