Kýta pod zeleninou
Ingredience
750 g vepřové kýty
3-4 sladkokyselé okurky
1 velká cibule
sterilovaná červená kapie (nudličky)
sůl
mletý pepř
hořčice
kousek másla
Postup
Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Naskládáme do pekáče vymazaného máslem.
Okurky, papriku a cibuli pokrájíme na kousky.
Maso v pekáči potřeme hořčicí, nasypeme na ně okurky, papriku a cibuli.
Pekáč přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby (200°C). Pečeme asi 40 minut. Pak odkryjeme a dopečeme do zezlátnutí cibule.
Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Vepřové kostky se zeleninou,
Kari špagety,
Pórek se šunkou,
Vepřové karé s jablky,
Kotlety v leču,
Bigos,
Těstoviny zase jinak,
Vepřové kung-pao,
Kotlety v zelenině,
Kavkazská játra,
Marinovaná játra,
Klobásové knedlíky,
Řízky herkules,
Jazyk v pikantní omáčce,
Prokládané brambory,
Masová směs v bramboráku,
Balkánská vepřová pečínka,
Kotlety s uzenou paprikou,
Pajšl,
Kotlety po srbsku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.