Kýta pod zeleninou
Ingredience
750 g vepřové kýty
3-4 sladkokyselé okurky
1 velká cibule
sterilovaná červená kapie (nudličky)
sůl
mletý pepř
hořčice
kousek másla
Postup
Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Naskládáme do pekáče vymazaného máslem.
Okurky, papriku a cibuli pokrájíme na kousky.
Maso v pekáči potřeme hořčicí, nasypeme na ně okurky, papriku a cibuli.
Pekáč přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby (200°C). Pečeme asi 40 minut. Pak odkryjeme a dopečeme do zezlátnutí cibule.
Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pradědovo tajemství,
Pikantní špekáčky,
Buřty v pivní lázni,
Zasýřené kotlety,
Vepřový tokáň ,
Plovdivské maso,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Jižanské kotlety,
Vietnamská pánev,
Znojemské ragů,
Párkový koláč,
Prokládané brambory,
Bábovka - tlačenka,
Pikantní masové placičky,
Maso se zeleninou,
Buřtsalát,
Zázvorová vepřová pečeně,
Vepřové kostky Radegast,
Těstoviny s klobásou,
Pikantní řízky v těstíčku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.