Maďarské pikantní plátky
Ingredience
kuřecí nebo krůtí prsa, případně vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
česnek
mléko
1 lžíce mleté papriky
10 lžic polohrubé mouky
špetka tymiánu
olej na smažení
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi dvě minuty. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.
Podobné recepty:
Athénská jehla,
Vepřové kousky v těstíčku,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Kotlety v medové lázni,
Prezidentské maso,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Židovská jehla,
Klobásový pudink,
Čínské vepřové nudličky,
Smažené klobásy,
Pikantní špekáčky,
Kotlety po srbsku,
Maso pečené v zelí,
Andulčino maso na zelenině,
Bratislavské plecko,
Rošťáci,
Bramborový točenec,
Vepřové na smetaně,
Bagety s překvapením,
Nikitin pekáček ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.