Maďarské pikantní plátky
Ingredience
kuřecí nebo krůtí prsa, případně vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
česnek
mléko
1 lžíce mleté papriky
10 lžic polohrubé mouky
špetka tymiánu
olej na smažení
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi dvě minuty. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.
Podobné recepty:
Kotlety na šlehačce,
Přírodní řízek s hořčicí,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Hořčičná kýta v zelenině,
Vietnamská pánev,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Ildinčina klobásovka,
Prokládané brambory,
Párky v županu,
Doutníky,
Moravští vrabci,
Krkovička z trouby,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové kostky Radegast,
Kotlety na paprice,
Jižanské kotlety,
Malá domácí tlačenka,
Roláda z bůčku,
Pečené koleno,
Kotlety v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.