Maso se zeleninou
Ingredience
4 plátky vepřové kotlety
1 vejce
4 lžíce oleje
sůl
1 lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžička mletého pepře
2 lžíce solamylu
400 g růžičkové kapusty
2 rajčata
3 různobarevné papriky
olej na smažení
Postup
Vejce, olej, sladkou i pálivou papriku, pepř, sůl a solamyl dobře promícháme. Do této marinády vložíme lehce naklepané plátky masa a necháme do druhého dne naležet.
Kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 15 minut), pak přelijeme studenou vodou a necháme okapat.
Rajčata pokrájíme na osminky, papriky na proužky.
Maso opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, cca 5 minut z každé strany.
Plátek opečeného masa na talíři obložíme kapustičkami, rajčaty a paprikou.
Podobné recepty:
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Pivovarská bašta,
Kotlety v medové lázni,
Kotlety v zelenině,
Znojemské ragů,
Vepřová žebírka,
Rozmarýnové kotlety,
Maso na cibuli,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Prezidentské maso,
Vepřové kostky se zeleninou,
Židovská jehla,
Francouzské brambory,
Kotlety v marinádě,
Zapečené řízky s hořčicí,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Špagety zapečené v leču,
Nikitin pekáček ,
Špekáčky v leču se sýrem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.