Masová směs v bramboráku
Ingredience
600 g libového masa (kuřecí, vepřové)
po půlce červené a zelené papriky
5 malých cibulek
olej
sůl
1 lžička mleté papriky
1 lžička kari
1 lžička oregana
bramboráky
Postup
Maso pokrájíme na kousky. Promícháme se třemi lžícemi oleje, kořením a necháme uležet v chladu.
Oloupané cibulky nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na malé kostičky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso doměkka. Pak osolíme, přidáme cibuli a papriky a ještě za občasného míchání opečeme do změknutí zeleniny, ale aby zůstala křupavá.
Bramboráky usmažíme jak jsme zvyklí.
Na talíř položíme bramborák, na polovinu poklademe masovou směs a překlopíme druhou polovinou bramboráku.
Podobné recepty:
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Jazyk v pikantní omáčce,
Maďarské pikantní plátky,
Klobásy v bramborovém těstě,
Bramborový točenec,
Přírodní řízek s hořčicí,
Irský hrnec,
Zapékané kotlety se sýrem,
Bramborová pizza,
Řízky naruby,
Klobásový pudink,
Kotlety v zelenině,
Kotlety na šlehačce,
Těstoviny zase jinak,
Bábovka - tlačenka,
Medová pečínka,
Klobásové knedlíky,
Vepřový tokáň ,
Krkovička z trouby,
Znojemské plátky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.