Masová směs v bramboráku
Ingredience
600 g libového masa (kuřecí, vepřové)
po půlce červené a zelené papriky
5 malých cibulek
olej
sůl
1 lžička mleté papriky
1 lžička kari
1 lžička oregana
bramboráky
Postup
Maso pokrájíme na kousky. Promícháme se třemi lžícemi oleje, kořením a necháme uležet v chladu.
Oloupané cibulky nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na malé kostičky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso doměkka. Pak osolíme, přidáme cibuli a papriky a ještě za občasného míchání opečeme do změknutí zeleniny, ale aby zůstala křupavá.
Bramboráky usmažíme jak jsme zvyklí.
Na talíř položíme bramborák, na polovinu poklademe masovou směs a překlopíme druhou polovinou bramboráku.
Podobné recepty:
Chalupářská bašta,
Řízky herkules,
Pikantní pečená žebírka ,
Pikantní řízky v těstíčku,
Klobásy v bramborovém těstě,
Kotlety na cuketě,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Krabí závitky,
Nadívaná vepřová pečeně,
Pórek se šunkou,
Marinovaná vepřová panenka ,
Krkovička na zelí s noky,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Pštrosí vejce ,
Vepřové kousky v těstíčku,
Palačinky s párkem,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Pikant-kotlety v alobalu,
Kýta pod zeleninou,
Prokládaná kotleta,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.