Medová pečínka
Ingredience
1 kg vepřové pečeně vcelku
4 lžíce olivového oleje s feferonkami
2 lžíce medu
sůl
mletý kmín
sušený rozmarýn
2 cibule
600 g brambor
hrstka sušených švestek
Postup
Olivový olej smícháme s medem a touto směsí důkladně potřeme omyté a osušené maso ze všech stran. Uložíme do pekáče a necháme do druhého dne v chladu.
Naložené maso ze všech stran osolíme, okmínujeme a posypeme rozmarýnem.
Cibule oloupeme, rozkrájíme na měsíčky a přidáme do pekáče. Podlijeme trochu vodou a přikryté dáme péct na 180°C.
Až je maso skoro měkké, přidáme k němu do pekáče švesty a oloupané, na čtvrtky rozkrájené brambory.
Dopečeme do měkka.
Podobné recepty:
Vepřové karé s jablky,
Pikantní špekáčky,
Lahůdkové balíčky,
Klobásové knedlíky,
Kotlety Tokio,
Pštrosí vejce ,
Zapékané kotlety se sýrem,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Přírodní řízek s hořčicí,
Znojemské plátky,
Pivovarská bašta,
Palačinky s párkem,
Těstoviny s klobásou,
Ďábelské kotlety,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Masová směs v bramboráku,
Debrecínské plátky,
Vietnamská pánev,
Vepřový perkelt,
Vepřová žebírka,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.