Pikantní maso
Ingredience
500 g vepřového plecka
4 lžíce oleje
1 malý pórek
2-3 feferonky
sůl
3 lžíce sojové omáčky
3 celá vejce
4-5 lžic solamylu
olej na smažení
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.
Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.
Podobné recepty:
Kari špagety,
Schovančiny plátky,
Buřtsalát,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Domácí šunka,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Pikant-kotlety v alobalu,
Medová pečínka,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Prokládané brambory,
Bramborový točenec,
Chudákova husa,
Kotlety v zelenině,
Pajšl,
Košovská specialita,
Špekáčky v leču se sýrem,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.