Pikantní maso
Ingredience
500 g vepřového plecka
4 lžíce oleje
1 malý pórek
2-3 feferonky
sůl
3 lžíce sojové omáčky
3 celá vejce
4-5 lžic solamylu
olej na smažení
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky.
Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.
Podobné recepty:
Debrecínské plátky,
Ražniči,
Chudákova husa,
Ďábelské kotlety,
Athénská jehla,
Kotlety v zelenině,
Nikitin pekáček ,
Ildinčina klobásovka,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Vepřový pilaf,
Buřtsalát,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Vepřové kotlety v majonéze,
Přírodní řízek s hořčicí,
Bigos,
Azu,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Oběd z papiňáku,
Luxusní špekáčky,
Pečená krkovička,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.