Vepřové maso v zelenině

Hodnocení receptu

Ingredience

600 g vepřového masa (plecko, kýta)
2 cibule
3 papriky
4 rajčata
2 mrkve
hrst hrášku
sůl
pepř
provensálské koření
olej

Postup

Maso nakrájíme na kostky, smícháme se 3 lžícemi oleje a necháme v chladu odležet aspoň hodinu (lépe přes noc). Rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na kousky, papriky na nudličky, mrkev na kolečka. Na rozehřátém oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a restujeme. Až se maso zatáhne, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžičky provensálského koření a mícháme dál. Až je maso skoro měkké, přidáme všechnu zeleninu, podlijeme trochu vodou a dodusíme do změknutí masa i zeleniny. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:24:04 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři