Vepřové maso v zelenině
Ingredience
600 g vepřového masa (plecko, kýta)
2 cibule
3 papriky
4 rajčata
2 mrkve
hrst hrášku
sůl
pepř
provensálské koření
olej
Postup
Maso nakrájíme na kostky, smícháme se 3 lžícemi oleje a necháme v chladu odležet aspoň hodinu (lépe přes noc). Rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na kousky, papriky na nudličky, mrkev na kolečka. Na rozehřátém oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a restujeme. Až se maso zatáhne, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžičky provensálského koření a mícháme dál. Až je maso skoro měkké, přidáme všechnu zeleninu, podlijeme trochu vodou a dodusíme do změknutí masa i zeleniny. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Podobné recepty:
Vepřové maso v zelenině,
Domácí šunka,
Zapečené rizoto,
Pepřové vepřové,
Klobásy v bramborovém těstě,
Vepřové kousky v těstíčku,
Bábovka - tlačenka,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Prezidentské maso,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřová pečeně se sýrem,
Špagetová bábovka se špenátem,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Masová směs v bramboráku,
Maso na cibuli,
Pekingští hadi,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Smažené klobásy,
Řízky s moravankou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.