Panenka se sýrovou omáčkou
Ingredience
500 g vepřové panenky
125 ml smetany
1 sýr hermelín
100 g tvrdého sýra
olej
pepř
sůl
Čas přípravy
40 minut
Postup
Plátky z vepřové panenky lehce naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a smažíme z obou stran na oleji. Vyjmeme, do výpeku nalijeme smetanu, přidáme nahrubo nastrouhané sýry a metličkou dobře rozšleháme. Maso vrátíme zpět a vše za stálého míchání prohřejeme.
Podobné recepty:
Kotlety na cuketě,
Marinovaná játra,
Pečeně se švestkami,
Bůček na bramborách,
Pekingští hadi,
Prokládané brambory,
Andulčino maso na zelenině,
Gratinované vepřové medailonky ,
Vepřové karé s jablky,
Bramborová pizza,
Košovská specialita,
Pikantní omeleta,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Vepřový perkelt,
Pikantní maso,
Pikantní maso,
Pepřové vepřové,
Vepřové kousky v těstíčku,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Bratislavské plecko,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.