Pštrosí vejce
Ingredience
6 natvrdo uvařených vajec
300 g vepřového masa
100 g eidamského sýru
1/2 dcl mléka
1 lžíce strouhanky
sůl
hladká mouka
olej
brambory rané jako příloha
Čas přípravy
60 minut
Postup
Maso semeleme, osolíme přidáme mléko, nastrouhaný sýr, strouhanku a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na 6 dílů a do každého zabalíme jedno natvrdo uvařené vejce, obalíme je v hladké mouce a ve větším množství oleje upečeme dorůžova. Nejchutnější přílohou jsou vařené brambory, které můžeme doplnit tatrskou omáčkou.
Podobné recepty:
Špagetová bábovka se špenátem,
Pštrosí vejce ,
Pepřové vepřové,
Kotlety na šlehačce,
Plecko v zelenině,
Řízky naruby,
Vepřové kostky v leču,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Kotlety v marinádě,
Masová směs v bramboráku,
Pórek se šunkou,
Špekáčky v leču se sýrem,
Roláda z bůčku,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Vepřová žebírka,
Buřtsalát,
Kotlety na houbách,
Debrecínské plátky,
Plovdivské maso,
Krabí závitky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.