Pštrosí vejce
Ingredience
6 natvrdo uvařených vajec
300 g vepřového masa
100 g eidamského sýru
1/2 dcl mléka
1 lžíce strouhanky
sůl
hladká mouka
olej
brambory rané jako příloha
Čas přípravy
60 minut
Postup
Maso semeleme, osolíme přidáme mléko, nastrouhaný sýr, strouhanku a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na 6 dílů a do každého zabalíme jedno natvrdo uvařené vejce, obalíme je v hladké mouce a ve větším množství oleje upečeme dorůžova. Nejchutnější přílohou jsou vařené brambory, které můžeme doplnit tatrskou omáčkou.
Podobné recepty:
Oběd z papiňáku,
Růžové řízky,
Bůček na bramborách,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Krabí závitky,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Maso se zeleninou,
Těstoviny s klobásou,
Kari špagety,
Pikantní ježci,
Znojemské plátky,
Chudákova husa,
Kotlety na rýži,
Krkovička z trouby,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Smažené klobásy,
Pikantní špekáčky,
Vepřový tokáň ,
Kýta pod zeleninou,
Hořčičná kýta v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.