Pštrosí vejce
Ingredience
6 natvrdo uvařených vajec
300 g vepřového masa
100 g eidamského sýru
1/2 dcl mléka
1 lžíce strouhanky
sůl
hladká mouka
olej
brambory rané jako příloha
Čas přípravy
60 minut
Postup
Maso semeleme, osolíme přidáme mléko, nastrouhaný sýr, strouhanku a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na 6 dílů a do každého zabalíme jedno natvrdo uvařené vejce, obalíme je v hladké mouce a ve větším množství oleje upečeme dorůžova. Nejchutnější přílohou jsou vařené brambory, které můžeme doplnit tatrskou omáčkou.
Podobné recepty:
Pivovarská bašta,
Kotlety po srbsku,
Vepřové nadivoko,
Medvědí tlapy,
Vepřová pečeně se sýrem,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Špekáčky v leču se sýrem,
Pikantní masové placičky,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové maso v zelenině,
Zapečené kotlety,
Nadívaná vepřová pečeně,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Smažené klobásy,
Pečené koleno,
Čínské vepřové nudličky,
Kavkazská játra,
Zasýřené kotlety,
Košovská specialita,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.