Pštrosí vejce
Ingredience
6 natvrdo uvařených vajec
300 g vepřového masa
100 g eidamského sýru
1/2 dcl mléka
1 lžíce strouhanky
sůl
hladká mouka
olej
brambory rané jako příloha
Čas přípravy
60 minut
Postup
Maso semeleme, osolíme přidáme mléko, nastrouhaný sýr, strouhanku a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na 6 dílů a do každého zabalíme jedno natvrdo uvařené vejce, obalíme je v hladké mouce a ve větším množství oleje upečeme dorůžova. Nejchutnější přílohou jsou vařené brambory, které můžeme doplnit tatrskou omáčkou.
Podobné recepty:
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Vepřové závitky v alobalu ,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Špaldová pizza,
Zázvorová vepřová pečeně,
Pečené koleno,
Mumie,
Špagety zapečené v leču,
Pradědovo tajemství,
Pikantní masové placičky,
Plecko v zelenině,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Bramborový točenec,
Jazyk v pikantní omáčce,
Vepřové kostky se zeleninou,
Ďábelské kotlety,
Vepřový tokáň ,
Pečeně se švestkami,
Židovská jehla,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.