Vepřové kung-pao
Ingredience
400 g vepřové kýty
1 vejce
lžíce škrobu
sůl
olej
100 g arašídů
8 chilli papriček
zálivka: 2 lžíce sojové omáčky
lžíce vína
špetka cukru
trochu vývaru a škrobu
Čas přípravy
60 minut
Postup
Na kostičky nakrájenou vepř. kýtu promícháme s vejcem, škrobem, solí a necháme 15 min odležet. Maso rychle orestujeme, přidáme arašídy, papričky a zalijeme tmavým zálivem.
Podobné recepty:
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Andulčino maso na zelenině,
Pikant-kotlety v alobalu,
Bramborový točenec,
Sikulské kotlety,
Čínské vepřové nudličky,
Debrecínské plátky,
Pórek se šunkou,
Vepřové kostky Radegast,
Bábovka - tlačenka,
Smažené klobásy,
Vepřové kotlety v majonéze,
Pikantní špekáčky,
Špekáčky v leču se sýrem,
Buřtsalát,
Chobotnice z prvního patra,
Klobásové knedlíky,
Zapečené rizoto,
Pekingští hadi,
Čertův měšec,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.