Boloňské špagety
Ingredience
300 g mletého masa (směs vepřového a hovězího)
1 malý rajský protlak
kousek pórku
hladká mouka
sůl
2-3 stroužky česneku
koření na mleté maso nebo na špagety
trochu oleje
strouhaný sýr
Postup
Na rozpáleném oleji osmahneme maso. Zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak a dobře promícháme.
Podlijeme horkou vodou, osolíme, přidáme nadrobno pokrájený pórek a česnek.
Asi 15 minut podusíme pod pokličkou, nakonec dochutíme kořením a necháme ještě chvíli přejít varem.
Podáváme se špagetami, posypeme strouhaným sýrem
Podobné recepty:
Ruské pelmeně,
Káhirské špagety,
Pečené sýrové karbenátky,
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Zapečené těstoviny,
Pasticcio,
Omáčka na špagety,
Jásající Ramfouskova očička,
Kuličky v muškátové omáčce,
Skládané koložvárské zelí,
Karbenátky s lečem,
Masovo-pórkové tašky,
Sekaná z pekárny,
Střapaté koule,
Sekaná pečeně po středomořsku,
Ptáčky z mletého masa,
Masové šátečky,
Lasagne s masem a zeleninou,
Mleté biftečky ve slanině,
Zapékané bulky s mletým masem a sýrem,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.