Královská sekaná
Ingredience
4 - 6 plátků hotové sekané
mletý pepř
mletá paprika
1 sklenice zeleninového leča (0,7 l)
olej
100 g tvrdého sýra
Postup
Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme plátky sekané z obou stran. Narovnáme je do zapékací misky či pekáčku, posypeme pepřem a paprikou, zalijeme lečem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po dvaceti minutách povrch posypeme strouhaným sýrem a ještě dalších 5 minut dopečeme. Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:
Musaka,
Kapustový bochník,
Masová směs na topinky,
Dalmatské čufty,
Skládané koložvárské zelí,
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Hradecké koule,
Kapustová bábovka,
Masové koule v sýrové omáčce,
Zapečené těstoviny,
Boloňské špagety,
Sekaná pečeně bez cibule,
Cuketové karbenátky s bazalkou,
Zeleninové karbenátky,
Mleté biftečky ve slanině,
Šlehané bifteky,
Kuličky z krůtího masa,
Masové taštičky,
Káhirské špagety,
Mleté řízky se sýrem,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.