Královská sekaná
Ingredience
4 - 6 plátků hotové sekané
mletý pepř
mletá paprika
1 sklenice zeleninového leča (0,7 l)
olej
100 g tvrdého sýra
Postup
Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme plátky sekané z obou stran. Narovnáme je do zapékací misky či pekáčku, posypeme pepřem a paprikou, zalijeme lečem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po dvaceti minutách povrch posypeme strouhaným sýrem a ještě dalších 5 minut dopečeme. Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.
Podobné recepty:
Čevabčiči v dvojobalu,
Masový koláč,
Mleté maso s kukuřicí,
Zapečené mleté maso (Shepherd pie),
Kuřecí paličky,
Sekaná s párkem,
Bůčková roláda,
Masovo-bramborová omeleta,
Masové koule v kečupové omáčce,
Skládané koložvárské zelí,
Křenová sekaná se sýrem,
Pilaf s mletým masem,
Kuličky z krůtího masa,
Ruské pelmeně,
Sýrové prsty,
Masová směs na topinky,
Švédské kuličky,
Sekaná s Kunovjankou,
Masové kuličky v rajské omáčce,
Plněná sekaná,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.