Plněná sekaná
Ingredience
600 g mletého masa
2 vejce
2 hrsti strouhanky
sůl
mletý pepř
koření na mleté maso
2 lžičky sušené petrželky
náplň: 200 g tvrdého sýra
2 vejce
trochu hrášku
2 nožičky párku
Postup
Maso smícháme s vejci, podle chuti okořeníme a zahustíme strouhankou.
Sýr nastrouháme a smícháme s hráškem a syrovými vejci.
Formu na chlebíček vyložíme papírem na pečení. Dáme do ní asi dvě třetiny masové směsi a mokrýma rukama vytvarujeme na stěny formy. Do vzniklé dutiny rozložíme polovinu sýrové směsi, uložíme na ni párky a zbytkem sýra přikryjeme. Celé pokryjeme zbývající částí masa a uhladíme.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 40 minut.
Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené s chlebem.
Podobné recepty:
Káhirské špagety,
Sekaná pečeně po středomořsku,
Sekaná z pekárny,
Pečené sýrové karbenátky,
Kuřecí paličky,
Ruské pelmeně,
Šlehané bifteky,
Masové koule nadivoko,
Masovo-bramborová omeleta,
Mleté řízky se sýrem,
Musaka,
Kapustová bábovka,
Kapusta zapečená s masem a rýží,
Hradecké koule,
Placky starého města,
Zapečené mleté maso (Shepherd pie),
Karbenátky s lečem,
Čevabčiči v dvojobalu,
Kapustová bábovka,
Střapaté koule,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.