Špaldová pizza
Ingredience
375 ml vlažné vody
2 lžičky cukru
3 lžičky soli
150 ml oleje
375 g špaldové celozrnné mouky
375 g polohrubé mouky
1 kostka (42 g) čerstvého droždí
náplň 1: olej
kečup
oregano
šunka nebo šunkový salám
2 zelené papriky pokrájené na nudličky
1 malá plechovka kukuřice
strouhaný sýr
náplň 2: olej
kečup
posekaný česnek
2 plechovky tuňáka
1 červená cibule pokrájená na kousky
strouhaný sýr
náplň 3: olej
kečup
koření na pizzu
šunka nebo šunkový salám
1 plechovka žampionů
pokrájený pórek
strouhaný sýr
náplň 4: všechny zbytky z předcházejících tří
Postup
Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta (nebo vymícháme ručně). Po vykynutí těsto rozdělíme na čtvrtiny. Každou část rozválíme na kruhovou placku, lehce potřeme olejem, kečupem, okořeníme a poklademe libovolnou náplní.
Pečeme při 200°C cca 15-20 minut.
Podobné recepty:
Prokládané brambory,
Azu,
Kotlety na paprice,
Pórek se šunkou,
Vepřový tokáň ,
Buřty v pivní lázni,
Nikitin pekáček ,
Pikantní omeleta,
Rošťáci,
Těstoviny s klobásou,
Střapaté řízky od Irči,
Vepřové na smetaně,
Mumie,
Lečo s uzeninou,
Maďarské pikantní plátky,
Prokládaná kotleta,
Zapečené rizoto,
Masová směs v bramboráku,
Domácí šunka,
Řízky naruby,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.