Špaldová pizza
Ingredience
375 ml vlažné vody
2 lžičky cukru
3 lžičky soli
150 ml oleje
375 g špaldové celozrnné mouky
375 g polohrubé mouky
1 kostka (42 g) čerstvého droždí
náplň 1: olej
kečup
oregano
šunka nebo šunkový salám
2 zelené papriky pokrájené na nudličky
1 malá plechovka kukuřice
strouhaný sýr
náplň 2: olej
kečup
posekaný česnek
2 plechovky tuňáka
1 červená cibule pokrájená na kousky
strouhaný sýr
náplň 3: olej
kečup
koření na pizzu
šunka nebo šunkový salám
1 plechovka žampionů
pokrájený pórek
strouhaný sýr
náplň 4: všechny zbytky z předcházejících tří
Postup
Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta (nebo vymícháme ručně). Po vykynutí těsto rozdělíme na čtvrtiny. Každou část rozválíme na kruhovou placku, lehce potřeme olejem, kečupem, okořeníme a poklademe libovolnou náplní.
Pečeme při 200°C cca 15-20 minut.
Podobné recepty:
Pikantní špekáčky,
Buřty v pivní lázni,
Vepřové závitky v alobalu ,
Roláda z bůčku,
Maso se zeleninou,
Vepřové kostky Radegast,
Řízky herkules,
Pórek se šunkou,
Pikantní maso,
Balkánská vepřová pečínka,
Tlačenková podkova,
Vepřové nadivoko,
Smažené špízy,
Diblíkův propálený chřtán,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Ildinčina klobásovka,
Utopenci,
Maďarské pikantní plátky,
Špaldová pizza,
Zasýřené kotlety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.