Žraločí ploutve
Ingredience
1 kg vepřové kýty
marináda: 2 lžíce oleje
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce podravky
1 lžíce kečupu
2 lžíce solamylu
1 vejce
1 nastrouhaná cibule
Postup
Marinádu připravíme důkladným rozmícháním všech surovin.
Maso nakrájíme na silnější plátky a jen zlehka poklepeme tupou stranou nože.
Naložíme do marinády, nejlépe dva dny předem.
Plátky masa opečeme z obou stran na rozpálené pánvi a podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Košovská specialita,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Rošťáci,
Růžové řízky,
Sikulské kotlety,
Vietnamská pánev,
Bramborový točenec,
Plovdivské maso,
Pikantní ježci,
Dušené plecko na smetaně,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Maso pečené v zelí,
Plecko v zelenině,
Pivovarská bašta,
Francouzské brambory,
Vepřové nadivoko,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Vietnamská pánev,
Řízky herkules,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.