Žraločí ploutve
Ingredience
1 kg vepřové kýty
marináda: 2 lžíce oleje
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce podravky
1 lžíce kečupu
2 lžíce solamylu
1 vejce
1 nastrouhaná cibule
Postup
Marinádu připravíme důkladným rozmícháním všech surovin.
Maso nakrájíme na silnější plátky a jen zlehka poklepeme tupou stranou nože.
Naložíme do marinády, nejlépe dva dny předem.
Plátky masa opečeme z obou stran na rozpálené pánvi a podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Kotlety po maďarsku,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Vepřové kostky v leču,
Bábovka - tlačenka,
Bigos,
Ďábelské kotlety,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Kotlety na houbách,
Chobotnice z prvního patra,
Židovská jehla,
Prokládané brambory,
Maso na cibuli,
Vepřové karé s jablky,
Doutníky,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Palačinky s párkem,
Nadívaný vepřový bůček ,
Kotlety na rýži,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.