Žraločí ploutve
Ingredience
1 kg vepřové kýty
marináda: 2 lžíce oleje
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce podravky
1 lžíce kečupu
2 lžíce solamylu
1 vejce
1 nastrouhaná cibule
Postup
Marinádu připravíme důkladným rozmícháním všech surovin.
Maso nakrájíme na silnější plátky a jen zlehka poklepeme tupou stranou nože.
Naložíme do marinády, nejlépe dva dny předem.
Plátky masa opečeme z obou stran na rozpálené pánvi a podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Vepřové kotletky na jablkách ,
Sikulské kotlety,
Růžové řízky,
Pečeně se švestkami,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Pikantní maso,
Střapaté řízky od Irči,
Klobásy v bramborovém těstě,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Kotlety po maďarsku,
Buřty v pivní lázni,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Pikantní maso,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Kotlety s uzenou paprikou,
Balkánská vepřová pečínka,
Utopenci,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Diblíkův propálený chřtán,
Pikantní vepřové kotlety ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.