Pečený pangasius s mandlemi
Ingredience
4 filety z pangasia
sůl
citronová šťáva
3 lžíce strouhanky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce drcených mandlí
1 lžíce sezamového semínka
3 lžičky koření na ryby
olej (nejlépe olivový)
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Lehce osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme půl hodiny uležet. Strouhanku, mouku, mandle, semínka a koření dobře promícháme. Plech nebo pekáč vyložíme papírem na pečení a ten potřeme olejem. Pangasa osušíme a obalíme v sypké směsi, pěkně ho do ní přitlačíme. Naskládáme na plech a každou porci pokropíme lžičkou oleje. Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 20 minutách otočíme a ještě 5-10 minut dopečeme. Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Pstruzi na bazalce,
Filé v rajském kabátku,
Pečený losos,
Pstruh na másle s mandlemi,
Lázeňské filé,
Ryba s hořčicí,
Ryba na řecký způsob,
Špenátový pekáč s rybou,
Zapečená rybka,
Zapečený pangasius,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Rybí filé na zelenině,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Smažený pangasius,
Standova rybka,
Filé v sýrovém kabátku,
Pikant čudlička,
Pangasius na zelenině,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Pangasius raz-dva,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.