Pečený pangasius s mandlemi
Ingredience
4 filety z pangasia
sůl
citronová šťáva
3 lžíce strouhanky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce drcených mandlí
1 lžíce sezamového semínka
3 lžičky koření na ryby
olej (nejlépe olivový)
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Lehce osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme půl hodiny uležet. Strouhanku, mouku, mandle, semínka a koření dobře promícháme. Plech nebo pekáč vyložíme papírem na pečení a ten potřeme olejem. Pangasa osušíme a obalíme v sypké směsi, pěkně ho do ní přitlačíme. Naskládáme na plech a každou porci pokropíme lžičkou oleje. Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 20 minutách otočíme a ještě 5-10 minut dopečeme. Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pstruh na rozmarýnu,
Lososové minichlebíčky ,
Standova rybka,
Rybí šátečky se sýrem,
Losos s pórkem,
Smažené pangakousky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Růžový kapr,
Lázeňské filé,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pečený pangasius s mandlemi,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Filé v sýrovém kabátku,
Smažené rybky,
Sezamová rybička,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filé po ďábelsku,
Kapří kuličky,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.