Pečený pangasius s mandlemi

Hodnocení receptu

Ingredience

4 filety z pangasia
sůl
citronová šťáva
3 lžíce strouhanky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce drcených mandlí
1 lžíce sezamového semínka
3 lžičky koření na ryby
olej (nejlépe olivový)

Postup

Rybu necháme rozmrznout. Lehce osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme půl hodiny uležet. Strouhanku, mouku, mandle, semínka a koření dobře promícháme. Plech nebo pekáč vyložíme papírem na pečení a ten potřeme olejem. Pangasa osušíme a obalíme v sypké směsi, pěkně ho do ní přitlačíme. Naskládáme na plech a každou porci pokropíme lžičkou oleje. Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 20 minutách otočíme a ještě 5-10 minut dopečeme. Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:19:55 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři