Bagety s překvapením
Ingredience
450 ml vody
600 g hladké mouky
100 g celozrnné žitné mouky
100 g celozrnné pšeničné mouky
1 lžíce medu
1 a 1/2 lžičky soli
1 a 1/2 lžičky cukru
2 lžičky sušeného droždí
1 lžička chlebového koření nebo kmínu
8 nožiček libovolné klobásy
Postup
Všechny suroviny zpracujeme v husté těsto, nejlépe v domácí pekárně (program těsto), ale jde to i ručně. Necháme pořádně nakynout. Pak je na vále rozdělíme na 8 stejných dílů. Každý kousek rukou zploštíme a roztáhneme, položíme klobásu a pevně do těsta zabalíme. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 20 minut kynout. Vložíme do trouby vyhřáté asi na 190°C a pečeme přibližně 20 minut.
Podobné recepty:
Vepřové kotlety v majonéze,
Špaldová pizza,
Řízky naruby,
Zapečené řízky s hořčicí,
Vepřové kostky Radegast,
Kotlety na másle s jablky,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Andulčino maso na zelenině,
Vepřové nadivoko,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Vepřový perkelt,
Vepřové závitky v alobalu ,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřové karé s jablky,
Chalupářská bašta,
Pajšl,
Pikantní masové placičky,
Medová pečínka,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.