Doutníky
Ingredience
1 sáček bramborového těsta v prášku
6 nožiček jemných párků
olej
Postup
Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova.
Podáváme teplé s dušeným kysaným zelím nebo studené se zelným salátem.
Podobné recepty:
Kotlety po maďarsku,
Medvědí tlapy,
Pikantní ježci,
Irský hrnec,
Vepřové kostky Radegast,
Fazolové chilli plecko,
Athénská jehla,
Pikantní vepřové kotlety ,
Kotlety v zelenině,
Špagetová bábovka se špenátem,
Moravští vrabci,
Masíčko se zeleninkou,
Kotlety v zelenině,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Andulčino maso na zelenině,
Oběd z papiňáku,
Vepřové maso v zelenině,
Vepřové na smetaně,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Vepřový perkelt,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.