Doutníky
Ingredience
1 sáček bramborového těsta v prášku
6 nožiček jemných párků
olej
Postup
Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova.
Podáváme teplé s dušeným kysaným zelím nebo studené se zelným salátem.
Podobné recepty:
Vepřové kousky v těstíčku,
Maso pečené v zelí,
Kotlety na houbách,
Bigos,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Francouzské brambory,
Kotlety Tokio,
Sikulské kotlety,
Zasýřené kotlety,
Vepřové maso v zelenině,
Fazolové chilli plecko,
Mumie,
Nikitin pekáček ,
Kotlety po židovsku,
Bigos,
Vepřový perkelt,
Košovská specialita,
Vepřový pilaf,
Přírodní řízek s hořčicí,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.