Doutníky
Ingredience
1 sáček bramborového těsta v prášku
6 nožiček jemných párků
olej
Postup
Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova.
Podáváme teplé s dušeným kysaným zelím nebo studené se zelným salátem.
Podobné recepty:
Vepřová kýta s Mochovankou,
Smažené špízy,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Vepřové plátky po selsku,
Rošťáci,
Nadívaný vepřový bůček ,
Vepřový tokáň ,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Rozmarýnové kotlety,
Prokládané brambory,
Krkovička na zelí s noky,
Obrácené vepřové řízky ,
Kotlety v zelenině,
Pajšl,
Vepřové karé s jablky,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Bramborová pizza,
Maso se zeleninou,
Kotlety po maďarsku,
Kotlety na houbách,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.