Doutníky
Ingredience
1 sáček bramborového těsta v prášku
6 nožiček jemných párků
olej
Postup
Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova.
Podáváme teplé s dušeným kysaným zelím nebo studené se zelným salátem.
Podobné recepty:
Kanonýrský guláš,
Andulčino maso na zelenině,
Kotlety v marinádě,
Vepřový perkelt,
Špagety zapečené v leču,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Bramborová pizza,
Diblíkův propálený chřtán,
Palačinky s párkem,
Plovdivské maso,
Zázvorová vepřová pečeně,
Vepřová pečeně se sýrem,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Maďarské pikantní plátky,
Kotlety v leču,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Pradědovo tajemství,
Pečená krkovička,
Pepřové vepřové,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.