Lečo s uzeninou
Ingredience
2 cibule
6 velkých rajčat
5 paprik
200 g kabanosu nebo párků
sůl
pepř
4 vejce
olej
Postup
Na rozehřátém oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu a opečeme. Papriky pokrájíme na nudličky, rajčata na kolečka nebo na osminky a zeleninu přidáme na pánev. Promícháme a dusíme do změknutí papriky. Nakonec přilijeme celá vejce, osolíme, opepříme, promícháme, počkáme až se vejce srazí a můžeme servírovat. Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.
Podobné recepty:
Gratinované vepřové medailonky ,
Chobotnice z prvního patra,
Čínské vepřové nudličky,
Francouzské brambory,
Maso se zeleninou,
Ražniči,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Párkový koláč,
Utopenci,
Rozlítaný ptáček ,
Pikantní špekáčky,
Pradědovo tajemství,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Kýta pod zeleninou,
Bábovka - tlačenka,
Ďábelské kotlety,
Maďarské pikantní plátky,
Zapečené řízky s hořčicí,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Bramborová pizza,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.