Přírodní řízek s hořčicí
Ingredience
4 plátky masa (vepřové kotlety, krkovice nebo kuřecí řízky)
plnotučná hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až začne stékat voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky.
Podáváme s braborami - vařené, americké nebo kaše a hořčicovou omáčkou.
Podobné recepty:
Bábovka - tlačenka,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřové závitky v alobalu ,
Bábovka - tlačenka,
Prezidentské maso,
Židovská jehla,
Kotlety na šlehačce,
Sikulské kotlety,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Těstoviny s klobásou,
Krkovička na zelí s noky,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Ďábelské kotlety,
Špagetová bábovka se špenátem,
Krabí závitky,
Smažené klobásy,
Zapečené kotlety,
Krkovička z trouby,
Rošťáci,
Utopenci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.