Pivovarská bašta
Ingredience
800g kýty
2-3 lžice oleje
8 kuliček pepře
1dcl piva
100g kečupu
2 stoužky česneku
1 ks velké cibule
3 ks pórku
sůl
Čas přípravy
75 minut
Postup
Kýtu nakrájíme na nudličky,zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme,přidáme utřený česnek, podlijeme pivem a necháme chvilku podusit. Nakrájíme pórek,cibuli a pak vložíme na maso.Promícháme,dochutíme solí a podáváme s bramborem, hranolkami, chlebem nebo rýží. Já osobně doporučuji vyzkoušet s rýží
Podobné recepty:
Pivovarská bašta,
Kotlety v zelenině,
Kotlety na houbách,
Pikantní maso,
Rozlítaný ptáček ,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vepřové plátky po selsku,
Diblíkův propálený chřtán,
Rošťáci,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Klobásový pudink,
Bratislavské plecko,
Buřtsalát,
Pikantní ježci,
Masíčko se zeleninkou,
Jazyk v pikantní omáčce,
Malá domácí tlačenka,
Bábovka - tlačenka,
Marinovaná vepřová panenka ,
Moravští vrabci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.