Pivovarská bašta
Ingredience
800g kýty
2-3 lžice oleje
8 kuliček pepře
1dcl piva
100g kečupu
2 stoužky česneku
1 ks velké cibule
3 ks pórku
sůl
Čas přípravy
75 minut
Postup
Kýtu nakrájíme na nudličky,zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme,přidáme utřený česnek, podlijeme pivem a necháme chvilku podusit. Nakrájíme pórek,cibuli a pak vložíme na maso.Promícháme,dochutíme solí a podáváme s bramborem, hranolkami, chlebem nebo rýží. Já osobně doporučuji vyzkoušet s rýží
Podobné recepty:
Smažené klobásy,
Vietnamská pánev,
Rošťáci,
Střapaté řízky od Irči,
Kotlety s uzenou paprikou,
Jazyk v pikantní omáčce,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Bigos,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Pivovarská bašta,
Azu,
Řízky s moravankou,
Kotlety po srbsku,
Růžové řízky,
Ildinčina klobásovka,
Medvědí tlapy,
Pečené koleno,
Plovdivské maso,
Kotlety na paprice,
Pikantní ježci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.