Pivovarská bašta
Ingredience
800g kýty
2-3 lžice oleje
8 kuliček pepře
1dcl piva
100g kečupu
2 stoužky česneku
1 ks velké cibule
3 ks pórku
sůl
Čas přípravy
75 minut
Postup
Kýtu nakrájíme na nudličky,zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme,přidáme utřený česnek, podlijeme pivem a necháme chvilku podusit. Nakrájíme pórek,cibuli a pak vložíme na maso.Promícháme,dochutíme solí a podáváme s bramborem, hranolkami, chlebem nebo rýží. Já osobně doporučuji vyzkoušet s rýží
Podobné recepty:
Vepřové závitky v alobalu ,
Vepřová roláda,
Ildinčina klobásovka,
Párkový koláč,
Vepřové kostky Radegast,
Mumie,
Růžové řízky,
Kotlety na rýži,
Kotlety na šlehačce,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Těstoviny s játry,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Žraločí ploutve,
Nadívaný vepřový bůček ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Kotlety po maďarsku,
Zasýřené kotlety,
Debrecínské plátky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.