Těstovinové lečo
Ingredience
100 - 200 g uvařené těstovinové rýže (případně jiných drobnějších těstovin)
4 rajčata
3 papriky
1 cibule
4 vejce
sůl
pepř
zelená petrželka
olej
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se nevypaří většina vody puštěná z rajčat. Ke změklé zelenině přidáme těstoviny, necháme prohřát, přilijeme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Podobné recepty:
Špaldový ořechovo-rozinkový chléb,
Zeleninová pizza z jogurtového těsta,
Šafránové rizoto,
Podmáslový špaldovo-žitný chléb,
Bramborové dukátky,
Zapékané okurky,
Bretaňské fazole,
Šnečci se sýrovou náplní,
Grahamový se sojovou moukou,
Vaječná omeleta s uzeným sýrem a pažitkou,
Celozrnný mňam chlebík,
Chléb skoro jako Šumava,
Čili špagety,
Bramborové tvarožníky,
Opečenky z kolínek,
Bylinkové brambory,
Langoše z ledničky,
Aglio Olio e Peperoncino,
Rychlý žitný chléb,
Špagety se třemi druhy sýra,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.