Těstovinové lečo
Ingredience
100 - 200 g uvařené těstovinové rýže (případně jiných drobnějších těstovin)
4 rajčata
3 papriky
1 cibule
4 vejce
sůl
pepř
zelená petrželka
olej
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se nevypaří většina vody puštěná z rajčat. Ke změklé zelenině přidáme těstoviny, necháme prohřát, přilijeme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Podobné recepty:
Švestkové knedlíky v bramborovém těstu,
Těstoviny se zeleninou,
Zapečené brambory s ředkvičkami,
Šafránové rizoto,
Šumava - chléb,
Květákové placičky,
Chléb s česnekem,
Zeleninové rizoto se žampiony,
Těstoviny se špenátem v sýrové omáčce,
Bramborák se zelím,
Čínské nudle,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Chléb s ovesnými vločkami,
Květák v pivním těstíčku,
Sýrové krokety,
Celozrnný mňam chlebík,
Tofu na rajčatech,
Lilek se sýrem,
Brambory na smetaně,
Babiččiny houstičky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.