Těstovinové lečo
Ingredience
100 - 200 g uvařené těstovinové rýže (případně jiných drobnějších těstovin)
4 rajčata
3 papriky
1 cibule
4 vejce
sůl
pepř
zelená petrželka
olej
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se nevypaří většina vody puštěná z rajčat. Ke změklé zelenině přidáme těstoviny, necháme prohřát, přilijeme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Podobné recepty:
Špenátové placky,
Bramborové tvarožníky,
Špaldový podmáslový chléb,
Chléb se šalvějí a semínky,
Špaldový jogurtový chléb,
Celozrnný semínkový chlebík,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Vaječná omeleta s uzeným sýrem a pažitkou,
Opečenky z kolínek,
Zeleninové rizoto,
Knedle s vajíčkem,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Těstoviny se zeleninou,
Krokodýl,
Grahamový s rozmarýnem,
Rýžové kari s brokolicí,
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Bramborák jako příloha,
Pšenično-žitný chleba,
Balkánský pekáč,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.