Těstovinové lečo
Ingredience
100 - 200 g uvařené těstovinové rýže (případně jiných drobnějších těstovin)
4 rajčata
3 papriky
1 cibule
4 vejce
sůl
pepř
zelená petrželka
olej
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se nevypaří většina vody puštěná z rajčat. Ke změklé zelenině přidáme těstoviny, necháme prohřát, přilijeme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Podobné recepty:
Langoše z ledničky,
Knedlíkové omelety dědečka z Kunovic,
Podmáslový špaldovo-žitný chléb,
Tříhrnkový chléb se semínky,
Fazole s těstovinami z Neapole,
Obyčejný chléb se zrníčky,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Cuketové lívanečky,
Pšenično-žitný chleba,
Savojský quiche,
Špaldový podmáslový chléb,
Kynuté trojlístky,
Jurův podmáslo-jogurtový chléb,
Kapustový prejt,
Hrachové placky s brokolicí,
Chlebozávin,
Cizrna s rajčaty,
Salát z kuskusu s fetou a avokádem,
Těstoviny s vejci,
Cibulový se slaninou,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.