Těstovinové lečo
Ingredience
100 - 200 g uvařené těstovinové rýže (případně jiných drobnějších těstovin)
4 rajčata
3 papriky
1 cibule
4 vejce
sůl
pepř
zelená petrželka
olej
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se nevypaří většina vody puštěná z rajčat. Ke změklé zelenině přidáme těstoviny, necháme prohřát, přilijeme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Podobné recepty:
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Cuketová čína,
Pečený sýr,
Špenátové placky,
Špaldový celozrnný bochník,
Kedlubny dušené na smetaně,
Opečenky z kolínek,
Rýžový pudink,
Cizrna s rajčaty,
Savojský quiche,
Bramborové suflé s bylinkami,
Slovenské halušky,
Šafránové rizoto,
Bramborová hnízda,
Bramborové tvarožníky,
Domácí langoše,
Švestkové knedlíky v bramborovém těstu,
Špaldový podmáslový chléb velký,
Pohankové placky,
Zelňáky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.