Standova rybka
Ingredience
4-5 filet z pangasia
2 cibule
3 stroužky česneku
sůl
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
špetka sušeného rozmarýnu
kousek libovolné klobásy
Postup
Rybu necháme rozmrznout. Citronovou šťávu promícháme s olejem a rozmarýnem.
Porce ryby osušíme a z obou stran lehce potřeme citronovou marinádou. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a lehce posolíme. Na maso položíme na kolečka nakrájené cibule a plátky česneku. Chvíli necháme v chladu odpočinout a pak vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 20 minutách na každý kousek ryby položíme pár koleček klobásy a ještě 10 minut dopečeme.
Místo klobásy můžeme použít kolečka párku nebo plátky anglické slaniny.
Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Steak z tuňáka,
Rybí filé na leču,
Zapečená rybka,
Báječná ryba,
Smažené rybí filé,
Krabí zelenina,
Smažené rybky,
Filé v sýrovém kabátku,
Filé na cibuli a slanině,
Zapečený pangasius,
Hlíva na rozmarýnu,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Lososové minichlebíčky ,
Smažené pangakousky,
Smažené pangakousky,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Kari kapr,
Rybí filé po ďábelsku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Ryba pod peřinou,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.