Standova rybka

Hodnocení receptu

Ingredience

4-5 filet z pangasia
2 cibule
3 stroužky česneku
sůl
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
špetka sušeného rozmarýnu
kousek libovolné klobásy

Postup

Rybu necháme rozmrznout. Citronovou šťávu promícháme s olejem a rozmarýnem.
Porce ryby osušíme a z obou stran lehce potřeme citronovou marinádou. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a lehce posolíme. Na maso položíme na kolečka nakrájené cibule a plátky česneku. Chvíli necháme v chladu odpočinout a pak vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 20 minutách na každý kousek ryby položíme pár koleček klobásy a ještě 10 minut dopečeme.
Místo klobásy můžeme použít kolečka párku nebo plátky anglické slaniny.
Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:39:44 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři